kontenerek.jpgfoto7.jpgfacelia.jpgrakodo.jpgakac.JPGnapraf.jpganya.jpghars.jpg

Termékeink

Akácméz

Az akácméz hazánk legismertebb és legkedveltebb mézfajtája. Íze kellemesen lágy, nagyon jól lehet vele ételt, italt édesíteni.

Bővebben...

Facéliaméz

Világos vagy halványbarna, tört színű és kissé opálos, áttetsző méz. Enyhe illatú és zamatú, a facélia virágporát idéző ízű mézféleség.

Bővebben...

Gesztenyeméz

A szelídgesztenyések nyár eleji virágaiból származik, különleges ízét az ínyencek nagyra értékelik. Ritka, különleges és magas gyógyhatású méznek számít.

Bővebben...

Hársméz

A hársméz sötétebb színű, a világossárgától a borostyánsárgáig változhat. Erős, jellegzetes hárs illatú, enyhén kesernyés ízű fajtaméz. Viszonylag nehezen kristályosodik.

Bővebben...

Napraforgó méz

A napraforgóvirág méze sárgás, vagy barnás árnyalatú, gyorsan kristályosodó. Íze erőteljes, savanykás, italok ízesítésére és főzéshez nem ajánlott. Mézes sütemények készítésére alkalmas.

Propolisz

A propolisz vagy méhszurok olyan gyantás, ragacsos anyag, amelyet a dolgozó méhek a kaptár védelmére, a betolakodó baktériumok és egyéb kórokozók ellen gyűjtenek.

Bővebben...

Repceméz

Sárga színű, gyorsan kristályosodó méz. Amíg folyékony, sárga színű, de gyorsan kikristályosodik. és akkor majdnem fehérré változik. A repceméz nem túlságosan savas, sőt a gyomorsavtúltengés jó ellenszerének számít.

Bővebben...

Vegyes virágméz

A vegyes virágméz kevesebb mézet adó növények nektárjából készítik a méhek. Így hosszabb idő alatt, többféle növényről gyűjtik, többféle virágpor és ásványi anyag kerül bele. Ízét, színét nagyban befolyásolja a hordási időszak (mely növényekről gyűjtik).

Joomla templates by a4joomla